VORES TILGANG TIL INNOVATION ER CENTRERET OM KUNDERNES BEHOV

VORES TILGANG TIL INNOVATION ER CENTRERET OM KUNDERNES BEHOV

Tidslinje for innovationer

Lige fra starten har vi haft et stærkt fokus på innovation, og vi har lanceret et væld af banebrydende produkter med henblik på at forbedre menneskers syn.

1849: Société des Lunetiers (Essel) grundlægges i 1849 i Marais-distriktet i Paris.

1927: Stigmal brilleglasset lanceres. Brilleglassets overfladeareal beregnes med matematisk præcision. Brilleglasset fremstilles af glas med et konstant refraktivt indeks, som giver brugeren et fuldstændigt skarpt syn på tværs af hele brilleglassets overflade. En ægte innovation.

1931: Silor grundlægges.

1959: Verdens første progressive brilleglas, Varilux®, udvikles af Essel. Denne banebrydende opfindelse bliver startskuddet til Essilors mangeårige førerposition inden for produktion af brilleglas. Samme år opfinder Silor plastikbrilleglasset Orma 1000.

1972: Efter at have været rivaler i mange år fusioneres Essel og Silor den 1. januar til Essilor, som dermed bliver verdens tredjestørste oftalmiske virksomhed på daværende tidspunkt.

1972: Esiilor Varilux® 2 er anden generation af progressive brilleglas. Det er helt asfærisk, hvilket giver en meget mere glidende og gradvis overgang mellem syn på flere afstande og reducerer aberrationer i det laterale syn.

1976: Plastikbrilleglasset Varilux® Orma blev lanceret i 1976, og det var et tydeligt symbol på den synergi, der blev mulig med fusionen mellem Essel og Silor.

1983: Orma Supra brilleglasset kombinerer plastikbrilleglassets lethed og slagfasthed med Supra overfladebehandlingens ridsefasthed og antistatiske egenskaber. Denne innovation inden for materialeholdbarhed repræsenterer en ny begyndelse!

1988: Essilor lancerer det "progressive brilleglas med variabel geometri" Varilux® Multi Design, som bevarer synsfeltets bredde på kort afstand, uanset graden og udviklingsstadiet af brugerens presbyopi.

1991: Essilor Transitions brilleglasset lanceres – et lysfølsomt brilleglas, der bliver lysere eller mørkere afhængigt af de omgivende lysforhold.

1992: Essilor holder fast i sin tradition for innovation og lancerer overfladebehandlingen Crizal: en ridsefast, antirefleks- og smudsafvisende kombination, som revolutionerer effektiviteten af organiske overfladebehandlinger til brilleglas.

1993: Essilor lancerer Essilor Varilux Comfort® brilleglas, som kan tilpasse sig hurtigt og giver øget komfort og dermed mere naturlig adfærd.

1998: Essilor lancerer polykarbonat-brilleglasset Airwear, som er ekstremt stærkt, tyndt og let og som giver 100 % beskyttelse mod UV-lys. Det er det samme materiale, som anvendes i NASA-astronauternes visirer.

2004: Essilor lancerer Varilux Ipseo®, det første progressive brilleglas, der er tilpasset til brugerens øjen- og hovedbevægelser.

2006: Essilor introducerer Varilux Physio® brilleglas med syn i høj opløsning på alle synslinjer, herunder ultrapræcist syn på lang afstand, bredere synsfelt på mellemlang afstand og ekstra behageligt syn på kort afstand.

2008: Visioffice lanceres. Det er et komplet og præcist måleværktøj, der bruges til fremstilling af brilleglas, som virkelig er tilpasset nøjagtigt til den individuelle bruger.

2009: Essilor Eyecode lanceres. Enestående 3D-måling af øjet maksimerer brilleglasdesignet for hver enkelt bruger baseret på placeringen af deres øjne. Crizal Forte lanceres også. Det er markedets mest omfattende overfladebehandling til brilleglas: anti-refleks, smudsafvisende, ridsefast, støvafvisende og regnafvisende!

2010: Essilor Varilux® sortimentet udvides med nye teknologiske gennembrud: Varilux® Physio 2.0 gør det muligt at se detaljer klart, selv ved svag belysning, takket være Wave 2.0. teknologi.  Og Varilux® Comfort New Edition tilpasser sig til ethvert aspekt af hverdagen for at give øjeblikkelig synskomfort, uden at man behøver justere hovedets stilling.

2012: Essilor lancerer den banebrydende Varilux® S-serie, som omfatter de mest avancerede progressive brilleglas på markedet. De løser store problemer ved at fjerne følelsen af at være ude af balance og ved at give ubegrænset synsfrihed i enhver situation.

2014: Essilor køber Transitions Opticals aktier fra PPG Industries.

2016: Eye Protect System er det første produkt, der giver integreret beskyttelse mod skadeligt lys i æstetiske, farveløse brilleglas.