Innovation er hjertet, i alt hvad essilor laver

Innovation er hjertet, i alt hvad essilor laver

Innovation er omdrejningspunktet for alle vores aktiviteter

Innovation har været et strategisk fokus, lige siden virksomheden blev grundlagt. For at kunne reagere på udviklingen inden for syn fokuserer vores forskning på at forstå behovene hos alle forbrugere og optikere inden for tre områder: korrektion, beskyttelse og forebyggelse af øjensygdomme.

Anerkendte resultater

For ottende år i træk er Essilor på Forbes Magazines liste over verdens 100 mest innovative virksomheder

LÆS MERE

Vi forandrer verden

I 2015 var Essilor med på Fortunes "Change the World"-liste, hvor virksomheder anerkendes for at "klare sig godt ved at gøre noget godt".

LÆS MERE

Vidste du at...?

 

Essilor investerer mere end 200 millioner € årligt i forskning for at imødekomme forbrugernes behov

Vores forskning og udvikling

Pionerer inden for brilleglas

 

Vi arbejder målrettet med at udvikle brilleglasløsninger, der hjælper verden. Vi skabte verdens første progressive brilleglas Essilor Varilux®, og i løbet af årene har vi revolutioneret behandlingen af udbredte synsproblemer – især med vores udvikling af flerstyrkeglas. 40 % af vores omsætning kommer fra produkter, der er mindre end fire år gamle.

Fremskridt inden for progressive brilleglas

  

Essilor Varilux® er den mest teknologisk avancerede løsning til aldersrelateret langsynethed. Vores målrettede forskning har ført til udvikling af brilleglas, der giver et knivskarpt syn og glidende overgange mellem forskellige afstande og under alle forhold.

 

 

Avancerede overfladebehandlinger

 

Essilor Crizal® antirefleks-overfladebehandling giver det skarpest mulige syn med uovertruffen hårdførhed, evne til at afvise snavs mv. og modstandsdygtighed over for kontakt. Overfladebehandlingen indeholder også en omfattende beskyttelse mod skadeligt blåt og UV-lys.

Det første farveskiftende brilleglas

 

Vi var pionerer inden for letvægts-plastikbrilleglas og samarbejdede med PPG Industries om at skabe Essilor Transitions® farveskiftende brilleglas, de første fotokromiske letvægtsbrilleglas. De er farveløse indendørs, men kan også blive mørke i sollys.